Masterclass DevOps - beter, sneller, slimmer met DevOps
(04-11-2016)

Deel dit bericht

Tijdens deze masterclass nemen we u mee op reis in de wereld van DevOps en high-performance organisaties. We putten hierbij uit recente inzichten van top-250 organisaties die door Quint en Xebia geholpen worden, maar delen ook 'state of the art' best practices, zodat u zelf kunt ervaren welke keuzes er te maken zijn om de voordelen van DevOps te realiseren in uw eigen organisatie. We hebben bewust gekozen voor een afwisselend programma om recht te doen aan de breedte van het thema DevOps, en om te laten zien dat vooral de combinatie van investeren in learning & development, automation, en een nieuwe manier van (samen)werken het grootste effect sorteert.

Programma
- Frederik Schukken (Quint) en Rik Farenhorst (Xebia) vertellen u vanuit hun rol als DevOps thought leaders hun visie op DevOps en wat dit betekent voor uw onderneming anno 2016.
- Experts van XebiaLabs geven middels een deep-dive sessie inzicht en overzicht op het Automation onderdeel van DevOps.
- Dennis Eijkelenboom (Chief Product Owner) neemt u mee door de DevOps transformatie van de KPN Online organisatie en licht toe welke indrukwekkende stappen er hebben plaatsgevonden met DevOps en welk resultaat er is bereikt.
- Michiel Sens, wereldwijd de meest ervaren master trainer van de DevOps Agile Skills Association (DASA) licht toe wat de missie en visie van DASA zijn rond het professionaliseren van het DevOps vakdiscipline. Hij geeft daarnaast een sneak preview op het door Quint en Xebia ontwikkelde lesmateriaal.
- Jan Schilt van GamingWorks biedt u een hands-on serious-gaming DevOps ervaring ontwikkeld op de principes van The Phoenix Project, een van de beste en meest toegankelijke boeken geschreven op DevOps vlak.
- Daarnaast is er veel ruimte voor discussie en netwerken alsmede de mogelijkheid om (op basis van reservering) 1-op-1 met onze experts van gedachten te wisselen.

Tezamen biedt deze masterclass inzichten en praktische handvatten om een DevOps transformatie in uw organisatie, of elementen daarvan, goed te bootstrappen.

Doelgroep
Deze sessie is een must voor een ieder die geĆÆnteresseerd is in betere en meer klantgerichte dienstverlening te leveren, waarbij snellere time-to-market, stabiliteit en waarde de kernbegrippen zijn. Deze masterclass is van waarde voor zowel organisatie die beginnen met hun DevOps transformatie als organisaties die hun DevOps activiteiten willen opschalen.

Praktische informatie
Datum: Vrijdagochtend 4 november 2016, ontvangst 08:30, afsluiting 12:30 uur met lunch
Locatie: Amsterdam Arena, gratis parkeren P1, via metro, bus en trein prima bereikbaar
Kosten: deelname aan deze masterclass is kosteloos

Inschrijven

Partners