24-10-2016

OutSystems reikt innovation awards uit tijdens NextStep Benelux 2016

Deel dit bericht

OutSystems heeft tijdens NextStep 2016 de innovation awards uitgereikt. Deze awards worden vergeven aan organisaties die opvallende en spraakmakende projecten hebben uitgevoerd met OutSystems. Vijf bedrijven – RET, Frankort & Koning, Credit Agricole, Vopak en Eneco – vielen in de prijzen.

De awards werden uitgereikt tijdens NextStep Benelux 2016, de jaarlijkse klantendag van OutSystems die woensdag 12 oktober in het NBC congrescentrum in Nieuwegein plaatsvond. Met meer dan 500 bezoekers en 17 partners was dit jaar de best bezochte Benelux editie uit de geschiedenis van het technologiebedrijf. De innovation awards zijn een nieuw onderdeel van NextStep en een manier voor OutSystems om innovatieve gebruikers van het platform te bedanken en in het zonnetje te zetten. De prijzen werden uitgereikt in vijf verschillende categorieën:
- Fastest delivered Project – Credit Agricole
- Mission Critical Project – Frankort & Koning
- Most Scalable Project – RET
- Most Innovative Company – Vopak
- Best skilled company (grootste aantal ontwikkelaars) – Eneco

Game changer
“Voor ons zijn deze awards een manier om een aantal prachtige klanten onder de aandacht te brengen,” vertelt Willem van Enter, algemeen directeur van OutSystems in de Benelux. “Met ons platform kun je geweldig snel applicaties bouwen, maar het is het talent van de mensen en de creativiteit van de ontwikkelaars die van OutSystems echt een game changer voor de business maken. Bij RET, Frankfort & Koning, Credit Agricole, Vopak en Eneco zijn ze daar geweldig in geslaagd en vandaar alle lof.”

Meer informatie: OutSystems

Partners