25-10-2016

Ivonne Smit-Pensa geeft leiding aan business analisten SQS

Deel dit bericht

Sinds begin oktober leidt Ivonne Smit-Pensa de afdeling Business Analyse van SQS Benelux. Smit-Pensa brengt een ruime ervaring mee in onder meer de financiële wereld. Op die sector gaat ze zich in eerste instantie ook toeleggen. SQS is onafhankelijk specialist op het gebied van softwarekwaliteit en -testen.

Volgens managing director Wilbert van den Bliek van SQS willen klanten producten steeds sneller naar de markt brengen. “Om dat te waarborgen moet je aan de voorkant van trajecten zoveel mogelijk regelen voor klanten. Daarom ben ik blij dat we Ivonne Smit-Pensa met haar capaciteiten op dit gebied kunnen toevoegen aan onze organisatie.”

Continuïteit
Business analisten zorgen in toenemende mate voor continuïteit in organisaties waar uitbesteding eerder regel dan uitzondering is geworden. De analisten van SQS maken vanaf het allereerste moment deel uit van teams die belangrijke IT-projecten uitvoeren. In Ierland, Engeland en de Verenigde Staten lopen de SQS-organisaties voor op dit gebied, maar Smit-Pensa heeft de ambitie om Nederland snel aan te sluiten. “De kwaliteit die SQS nastreeft is hoog. Door zowel betrokken te zijn in het hele traject, als bij strategisch belangrijke technologiekeuzes, gaan wij nog meer het verschil maken voor onze klanten.”

Marktaandeel
SQS Benelux wint steeds meer marktaandeel in de financiële wereld. Ook stappen steeds meer professionals uit die sector over naar de dienstverlener. Met de uitbreiding van de BA-service timmert SQS verder aan de weg rondom softwarekwaliteit. Eerder dit jaar werd de Software Consultancy Service, waarbij de nadruk ligt op technische softwarekwaliteit, al flink opgetuigd.

Meer informatie: SQS Benelux

Company:

SQS

Partners