30-10-2016

Willem van Enter: OutSystems 10 biedt modelgedreven codegeneratie

Deel dit bericht

Op 12 oktober presenteerde OutSystems tijdens de NextStep Benelux Event in Nieuwegein versie 10 van haar gelijknamige Rapid Application Development platform. Release had tijdens de event een gesprek met Vice President Benelux Willem van Enter over de nieuwe release.

Partners, klanten en onwikkelaars waren bij NextStep Benelux aanwezig om van Paulo Rosado, CEO van OutSystems, en Willem van Enter, Vice President Benelux bij OutSystems, te horen hoe OutSystems met haar platform OutSystems 10 de digitale transformatie kan versnellen.
Kern van OutSystems 10 is dat het innovatieve platform nu low-code applicatieontwikkeling biedt, met onder andere nieuwe update policies voor ontwikkelaars, een volledig gebruikersgerichte native experience voor mobiele applicaties en security-opties die tegemoet komen aan de vereisten van de financiƫle wereld.

Tijdens NextStep Benelux vonden wij VP Benelux Willem van Enter bereid om voor de camera te vertellen over de nieuwe release. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere de
redenen voor het uitbrengen van een low-code ontwikkelplatform, de marktpositie van OutSystems, het recente partnership met Holland Fintech en de ontwikkeling van mobiele apps vanuit een codebase voor twee grote platforms.

Partners