09-11-2016

Progress DataDirect Hybrid Data Pipeline vereenvoudigt datatoegang voor cloudapplicaties

Deel dit bericht

Progress heeft de beschikbaarheid aangekondigd van de DataDirect Hybrid Data Pipeline. Progress DataDirect Hybrid Data Pipeline is een dienst die organisaties eenvoudige en veilige toegang geeft tot in de cloud of on premise opgeslagen data voor gebruik in hybride cloudtoepassingen als CRM, datamanagementplatforms en analytics.

Progress DataDirect Hybrid Data Pipeline is een vendor-onafhankelijke hybride connector, waarmee op veilige wijze toegang verkregen wordt tot back-office data vanuit elke cloudomgeving. Het moet ontwikkelaars in staat stellen om applicaties en data te integreren, die in de cloud, on premise of beide beschikbaar zijn, zonder firewall-beveiligingen geweld aan te doen. Daarbij kan realtime verbinding gemaakt worden met relationele databases als SQL Server en Oracle, of big data platformen als Hadoop, zonder noodzaak om van datareplicatie naar een cloudomgeving.

API’s
Progress DataDirect Hybrid Data Pipeline gebruikt voor toegang tot databronnen standaard interfaces als REST en SQL en ondersteunt standaard API’s als ODBC, JDBC en OData. De oplossing zal gebruikers in staat stellen om de meest recente releases van databronnen en API’s te gebruiken, zodat het niet meer nodig is zelf aangepaste code te schrijven voor elke specifieke bron.
Progress DataDirect Hybrid Data Pipeline is per direct beschikbaar.
 
Meer informatie: Progress DataDirect Hybrid Data Pipeline

Company:

Progress

Partners