21-11-2016

Progress Rollbase door QAP360 gekozen voor snelle levering flexibele apps

Deel dit bericht

Progress heeft bekend gemaakt dat het Nederlandse softwarebedrijf QAP360 heeft gekozen voor het Rapid Application Development platform Progress Rollbase. Deze oplossing wordt ingezet voor de ontwikkeling van kant-en-klare en flexibele mobiele applicaties. Deze applicaties worden op maat gemaakt om te voorzien in de behoeften van consortiums in de publiek-private sector.

De applicaties van QAP360 zorgen ervoor dat bedrijven die werken aan aanbestedingen voor overheidsprojecten in Nederland en België, kunnen voldoen aan lokale verordeningen en eisen terwijl ze flexibel en snel blijven. De apps van QAP360, die gebouwd worden met Progress Rollbase, kunnen zeer eenvoudig worden aangepast en uitgebreid om aan de behoeften en eisen te voldoen van bedrijven in de bouw-, financiële en zorgsectoren. Met korte oplevercycli en sterke aanpassingsopties, maakt het nieuwe aanbod het mogelijk voor bedrijven om IT-kosten te besparen en concurrentievoordeel te behalen om zakelijk succes te stimuleren.
De applicaties zijn geschikt voor meerdere apparaten en besturingssystemen en voldoen aan de eisen van de overheid. Hierdoor verloopt de communicatie tussen stakeholders en overheden soepel en biedt het direct toegang tot budgetten en informatie over de veiligheid en de projectuitvoering. De apps van QAP360 kunnen projecten in de publiek-private sector in elke fase ondersteunen; vanaf het idee tot de uitvoering en van onderhoud tot optimalisatie.

Prototype-applicatie
CEO John Kools van QAP360 heeft gekozen voor Progress Rollbase om hiermee snel bedrijfsapplicaties te kunnen ontwikkelen. “Deze kunnen we aanpassen aan de specifieke wensen van de klant. Nu kunnen we binnen tien dagen een prototype-applicatie leveren die onze klanten kunnen testen. Vervolgens kunnen we deze applicatie snel aanpassen en uitbreiden. Rollbase maakt het mogelijk om veiligheidsbeleid te handhaven en onze applicaties op te schalen om eenvoudig meerdere gebruikers te ondersteunen. We kunnen op elk moment opschalen van een paar gebruikers naar honderden tegelijk.”

Snelle time-to-market
QAP360 was op zoek naar een betrouwbare en flexibele applicatieontwikkelomgeving om softwareoplossingen te kunnen ontwikkelen die veranderingen binnen PPS en de gezondheidssector kunnen ondervangen. Met de implementatie van Progress Rollbase versnelt QAP360 de time-to-market van deze applicaties en levert het schaalbare oplossingen die aangepast kunnen worden aan de werkdruk en de gebruiker. Dit betekent de ontwikkeling van kleinere applicaties die nodig zijn voor een bepaalde periode tot krachtige applicaties die lange projecten ondersteunen.

Meer informatie: Progress

Partners