04-01-2017

Ron Rouhof nieuwe managing director SQS Nederland

Deel dit bericht

Ron Rouhof is per 1 januari bij SQS aangesteld als managing director Nederland. Voormalig COO Rouhof ziet het als zijn missie om de positie van SQS als partner versterken. SQS (Software Quality Systems) is testspecialist op het gebied van softwarekwaliteit.

Software is dé bouwstof om je bedrijf te laten groeien. Het bewaken van de kwaliteit wordt daarom steeds belangrijker en daar ligt een opdracht voor bedrijven als SQS, stelt Ron Rouhof, die per 1 januari als managing director in Nederland aan de slag gaat met die missie. “Betrouwbare software is als vruchtbare aarde, schone lucht en helder water. Dat betekent dat je klanten in het hele implementatietraject als partner moet ontzorgen.”

Omnichannel-ervaringen
SQS richtte vorig jaar twee nieuwe afdelingen in. Eén rondom business analyse en één voor specialist consultancy services, beide gericht op het bieden van Business Solutions aan onze klanten. Rouhof: “Daarmee maken we die strategische partnerships mogelijk. Het is mijn ambitie om van onze klanten de leiders van morgen te maken.”
De nieuwe directeur voelt zich gesteund door internationale ontwikkelingen. “Overal om ons heen zien we bedrijven veranderen als gevolg van digitalisering, de vraag naar omnichannel-ervaringen en het internet der dingen. Knowhow op het gebied van kwaliteitsborging is daarbij essentieel.”

Magic Quadrant applicatieservices
Onlangs versterkte SQS wereldwijd haar positie als uitdager in Gartner’s Magic Quadrant voor applicatieservices. Rouhof: “Daarin werden onze bijzondere mogelijkheden uitstekend beschreven. We zijn lokaal aanwezig, met tegelijkertijd een wereldwijde back-up van kennis, services en medewerkers.”
In zijn eerste jaar als managing director wil Rouhof de positie van SQS als partner versterken. “We gaan het verschil maken in kwaliteit, ervaring, professionaliteit, flexibiliteit en voor onze klanten het vuur uit de sloffen lopen.”
Per 1 januari heeft MD Benelux Wilbert van den Bliek ook de Nordics-regio onder zijn beheer.

Meer informatie: SQS

Company:

SQS

Partners