11-01-2017

OutSystems en NINtec Group starten partnerschap

Deel dit bericht

OutSystems en NINtec Group kondigen aan een partnerschap te hebben gesloten. NINtec BV is leverancier van technologische diensten, oplossingen en digitale transformaties voor multinationals en middelgrote bedrijven. Door het partnerschap met OutSystems heeft NINtec haar mogelijkheden om responsive agile enterprise applicaties te ontwikkelen met een elegante User Interface en het gebruik van open source connectors aanzienlijk uitgebreid.

In de hedendaagse mondiale economie zijn speed-to-market en flexibiliteit belangrijker dan ooit. Lange termijn-visie en planning blijven nog steeds van belang voor een onderneming, maar sneller commercieel succes en focus op aandeelhouderswaarde spelen een steeds grotere rol. Voeg aan deze nieuwe prioritering een dramatische versnelling in tijd toe, die wordt gemeten in dagen in plaats van jaren, en je krijgt meer gevoel bij de druk die ondernemingen ervaren om te presteren.

Flexibiliteit
NINtec BV kent deze uitdagingen als geen ander en heeft aangekondigd dat het nieuwe partnerschap met OutSystems klanten een grote mate van flexibiliteit biedt in hun keuze welke ontwikkelomgeving in te zetten op specifieke bedrijfkritische vraagstukken. Volgens Kees Engel, Chief Commercial Officer van NINtec helpt de toevoeging van het aPaaS platform van OutSystems te voldoen aan verwachtingen van klanten. “Complementair aan onze bestaande innovatieve IT-oplossingen en ontwikkelvaardigheden, die elke dag hun toegevoegde waarde bewijzen, versterkt deze samenwerking onze nauwe betrokkenheid bij het succes van en voor onze klanten."

Eigen frameworks
NINtec werkt met eigen frameworks, waaronder voorzieningen voor advanced requirements modelling en testing, en software best practices aan blijvende toegevoegde waarde. In aanvulling op daarop heeft NINtec uitgebreide expertise in complexe leveringsprocessen en digitale transformaties door het eigen wereldwijde netwerk van professionals en ontwikkelcentra.

Maximaliseren
Ruud Hochstenbach, Partner Manager OutSystems Benelux, is verheugd om samen te werken met NINtec. “Klanten zijn op zoek naar manieren om hun productiviteit, flexibiliteit en uiteindelijk ook winstgevendheid te maximaliseren. Onze partnerschap met NINtec stelt ons in staat om deel te nemen aan een grotere pool van klanten en hen te helpen snel hun digitale transformatiestrategie te realiseren door middel van het gebruik van ons low-code applicatie-ontwikkelplatform.”

Partners