01-02-2017

Willem van de Griendt nieuwe operationeel directeur bij codecentric

Deel dit bericht

codecentric heeft Willem van de Griendt (46) aangesteld als operationeel directeur. codecentric is aanbieder in Agile Java softwareontwikkeling met een sterke focus op Continuous Delivery en Applicatie Performance Management.

Van de Griendt houdt zich in deze functie bezig met het waarborgen, uitdragen en positioneren van het kenniskapitaal van codecentric en de medewerkers. Tevens richt hij zich op de groei van codecentric. De ontwikkeling in de markt en de ambitie van codecentric vraagt een sterke groei in medewerkers.

Na zijn opleiding Technische Bedrijfskunde aan de Twentse Universiteit is Van de Griendt aan de slag gegaan bij Sogeti waar hij, na een traineeship, diverse functies heeft vervuld. Zo was hij coach van junior IT-specialisten, recruiter en HR-manager. In totaal heeft Van de Griendt 21 jaar gewerkt voor Sogeti. De laatste jaren bekleedde hij de functie van Unitmanager Java & Open Source. In deze positie stuurde hij een team van 60 Java developers aan en excelleerde hij in zijn competenties op commercieel, technisch en persoonlijk vlak.

Kennispotentieel
Volgens eigenaar Robbert Veraart van codecentric weet Van de Griendt dankzij zijn jarenlange ervaring op het gebied van inrichten en faciliteren van vakontwikkeling, kennisdeling en opleidingspaden, het kennispotentieel van medewerkers direct te herkennen en daar optimaal gebruik van te maken. “Deze eigenschap, gecombineerd met zakelijk inzicht, maakt hem de aangewezen persoon om het kennisniveau van de organisatie, met zowel het bestaande als nieuw personeel, te vergroten.” Van de Griendt heeft veel zin om aan de slag te gaan bij zijn nieuwe werkgever: “codecentric biedt een goed werkklimaat, waar ruimte en aandacht is voor persoonlijke groei en ontwikkeling.”

Meer informatie: codecentric

Partners