21-03-2017

Samenwerking Pluralsight en Microsoft voordelig voor Visual Studio 2017 ontwikkelaars

Deel dit bericht

Pluralsight heeft een samenwerking met Microsoft aangekondigd zodat Microsoft Visual Studio 2017 ontwikkelaars nieuwe kwalificaties kunnen verwerven. Om Visual Studio 2017 en haar twintigste verjaardag te vieren, hebben Visual Studio-abonnees gratis toegang tot het leerplatform van Pluralsight. Pluralsight is aanbieder op het gebied van online leren voor technologieprofessionals.

Volgnes Aaron Skonnard, medeoprichter en algemeen directeur van Pluralsight, kunnen dankzij zijn platform tech-teams van bedrijven zich de meest kritische technologische tools en vaardigheden eigen maken. ”We zijn trots op ons partnerschap met Microsoft om het Visual Studio-netwerk de beste leerervaring te bieden en ontwikkelaars sterker te maken, zodat ze het snelle tempo van de technologische veranderingen kunnen bijhouden en concurrentievoordeel hebben."

Volledige studiecatalogus
Pluralsight biedt Microsoft Visual Studio-abonnees de mogelijkheid om meer te leren over Azure, .NET, SQL Server, Angular, SharePoint, C#, Javascript en andere thema's. Als onderdeel van de aankondiging zullen Visual Studio Enterprise-abonnees gedurende een heel jaar toegang hebben tot de volledige studiecatalogus van Pluralsight.

Actuele leerervaring
Shawn Nandi, senior directeur van Cloud App Dev en Data Marketing bij Microsoft over het partnerschap: "Een essentieel onderdeel van onze visie 'Any Developer, Any App, Any Platform' bestaat erin onze Visual Studio-abonnees en Dev Essentials-leden te helpen constant op de hoogte te blijven van innovaties betreffende app-ontwikkelingstechnologie. Pluralsight heeft getoond dat het een actuele leerervaring van hoge kwaliteit biedt. Bovendien biedt het bedrijf tests inzake adaptieve vaardigheden en gerichte leertrajecten. Gezien al deze factoren was het een natuurlijke stap om een partnerschap met hen aan te gaan ter ondersteuning van onze abonnees."

Meer informatie over Microsoft Visual Studio Subscriptions.
Meer informatie over toegang tot de Pluralsight Visual Studio Enterprise catalogus.

Partners