22-03-2017

Indocs gaat partnership aan met OutSystems

Deel dit bericht

Indocs kondigt aan dat het een partnership is aangegaan met OutSystems. Het in Utrecht gevestigde Indocs is kennis- en implementatiepartner voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen.

OutSystems levert volgens Indocs een snelle en eenvoudige manier om mobiele applicaties en webapplicaties te ontwikkelen, te beheren en in de markt te zetten. Met het toevoegen van OutSystems aan het portfolio wil Indocs haar opdrachtgevers efficiënter laten werken.

Volgens directeur Jeroen Geijtenbeek van Indocs zien de dashboards van OutSystems er out-of-the-box prachtig uit en zorgen deze op managementniveau voor meer inzicht in de procesdata. “Er zijn veel databrokers beschikbaar waardoor we versneld apps kunnen koppelen aan bestaande data-omgevingen. De responsive business apps die we met OutSystems ontwikkelen, zijn zowel in de cloud als on-premise te gebruiken. OutSystems is standaard voorzien van veel integraties en koppelingen met bekende datasystemen. In combinatie met de technische achtergrond van onze consultants zorgt dit ervoor dat we de apps kunnen laten communiceren met iedere denkbare dataset.”

Meer informatie: Indocs

Partners