03-04-2017

Valori vormt partnership met DATPROF voor testautomatisering

Deel dit bericht

Valori, specialist in testen en Test Data Management, is een bijzondere samenwerking aangegaan met DATPROF, leverancier in gespecialiseerde en gebruiksvriendelijke TDM-oplossingen.

Valori beschikte reeds over krachtige producten van onder andere CA, Tosca en Parasoft om de proceskant van testautomatisering te implementeren. Met de producten DATPROF Subset en DATPROF Privacy wordt nu ook voorzien in de beschikbaarheid van testdata. Door het combineren van deze producten kan Valori volgens Jelle Schutte, directeur van Valori Vivant en van Valori Test Tool Services, unieke proposities bieden voor testautomatisering. “Voor het Valori Gilde ‘Test Data Management’ hebben we een groep consultants bijeengebracht met veel testdata-ervaring en kennis van diverse TDM-oplossingen. Daarbij hebben we de afgelopen periode flink geïnvesteerd in het opbouwen van kennis van de DATPROF-producten. Hierdoor kan Valori haar klanten optimaal van dienst zijn met het implementeren en beheren van hun testomgevingen en Test Data Management”.

DATPROF Subset en DATPROF Privacy
Met DATPROF Subset kunnen consistente testsets worden gegenereerd. “Door alleen relevante testgevallen te genereren, kan veel gerichter getest worden. Daarbij kan ook nog eens substantieel op storage en doorlooptijden worden bespaard”, aldus Harald Kikkers van DATPROF. Met DATPROF Privacy kunnen testgegevens worden geanonimiseerd, “Hetgeen cruciaal is vanuit het oogpunt van informatiebeveiliging”, voegt Harald daaraan toe.

Efficiëntie en privacywetgeving
Zowel Jelle als Harald zeggen trots te zijn op het bereikte partnership, maar beschouwen de klanten als de grote winnaar. “Immers, onze klanten hebben een groot belang bij efficiënte oplossingen en bij het kunnen voldoen aan privacywetgeving”, besluit Jelle.

Meer informatie: Valori

Partners