14-04-2017

Yenlo gaat samenwerking aan met Solace voor Digital Transformation

Deel dit bericht

Solace, leverancier van open data movement technologie en Yenlo, integratiespecialist gericht op de uitvoering van open source-technologie, hebben een samenwerkingsverband aangekondigd om bedrijven te helpen bij het omarmen van de digitale transformatie van hun bedrijfsprocessen.

De kennis van Yenlo en de ervaring met technologieën zoals WSO2, MongoDB, Hadoop, Apache Spark, en Java-technologie in het algemeen, zijn een aanvulling op Solace’s ervaring in het verplaatsen van open en  schaalbare datatechnologie. Het omarmen van het gebruik van deze gevarieerde open source technologieën met een flexibele op microservices gebaseerde architectuur die een brug slaat tussen cloud en datacenters, maakt integratie en gegevensverkeer tussen services een kritieke succesfactor voor ondernemingen.

CEO Ruben van der Zwan van Yenlo is blij om met Solace samen te werken. “Met dit partnership kunnen we samen de ‘best-in-class oplossingen’ voor ‘Digital Transformation’ leveren. Bijvoorbeeld voor Smart City en Smart Transportation initiatieven, waar Solace ondersteuning biedt voor REST, Qpid en Paho API’s en wat ze een perfecte partner maakt om onze klanten te bedienen.”

Meer informatie: Yenlo

Partners