02-05-2017

Xomnia sluit partnerschap met Domino Data Lab

Deel dit bericht

Xomnia heeft aangekondigd een partnerschap met Domino Data Lab te hebben gesloten voor de verkoop van diens data science platform. Domino's Data Science Platform biedt data science teams mogelijkheden als snelle uitrol van modellen, collaboration en snelle analysemogelijkheden. Xomnia is de eerste reseller partner van Domino en zal zich richten op verkoop in de Benelux.

Xomnia levert een brede verzameling van data services, waaronder projecten, consultancy, training, traineeships en ondersteuning. Het bedrijf wil een betrouwbare partner zijn voor organisaties die ondersteuning willen voor big data platforms, machine learning en predictive analytics. Gecombineerd bieden Domino’s data science platform en de diensten en ondersteuning van Xomnia bedrijven een platform voor data science ondersteuning.

Data science lifecycle
Volgens oprichter William van Lith van Xomnia zijn, nu data science teams in omvang groeien, een flexibele infrastructuur, verbeterde tools en efficiënte samenwerking noodzakelijk voor het succes van organisaties. “Domino is een geïntegreerd platform dat in deze vereisten voorziet om het proces in de gehele data science lifecycle te ondersteunen. Xomnia beschouwt Domino als het ‘system of record’ voor data science teams.”

Het in San Francisco gevestigde Domino Data Lab is opgericht door drie financiële experts voor betere data-analyses.
Meer informatie: Xomnia

Partners