02-05-2017

OutSystems breidt partnerprogramma uit met wereldwijde allianties

Deel dit bericht

OutSystems heeft haar partnerprogramma uitgebreid met een nieuw type status, de OutSystems Global Partner. De nieuwe partnerstatus is speciaal voor OutSystems partners die grote internationale projecten doen en grote enterprises als klanten hebben. Door deze partners toegang te geven tot additionele sales- en marketing resources en technische ondersteuning, wil OutSystems de internationale samenwerking versterken en de groei verder versnellen.

Partners leveren een significante bijdrage aan de groei van OutSystems. Het bedrijf is in 12 maanden tijd met meer dan 50 procent gegroeid, wat geresulteerd heeft in 78 procent omzetgroei dankzij partners. “OutSystems heeft door de jaren heen aangetoond een bewezen en betrouwbare oplossing te zijn die zijn belofte – significant sneller applicaties ontwikkelen – meer dan waar maakt. Steeds meer grote ondernemingen kiezen daarom voor OutSystems en de system integrators die hen als klant hebben gaan daarin mee. OutSystems kan niet zonder partners om de groeiambitie van 1 miljard dollar omzet waar te maken en er is ons dan ook alles aan gelegen om hen zo goed mogelijk te ondersteunen”, aldus Aernoudt Bottemanne, Alliance & Channel Director voor de Benelux.

Ook analistenbureaus als Forrester en Gartner onderstrepen het potentieel van low-code ontwikkelplatformen. Recent werd de leiderschapsstatus van OutSystems op dit gebied nog eens bevestigd in The Forrester Wave: Mobile Low-Code Development Platforms, Q1 2017.

Global partners
Onderdeel van het nieuwe wereldwijde partnerprogramma is de uitgebreide samenwerking met een aantal internationaal opererende bedrijven: Atos, Cognizant, Deloitte, Persistent Systems, Carahsoft Technology Corp, Transnational E-Business Solutions, Inc., L&T InfoTech, PwC, CapGemini en KPMG. De bedrijven krijgen door hun nieuwe status onder andere toegang tot training voor het behalen van OutSystems-certificaten, technische ondersteuning tijdens implementatie naast algemene technische ondersteuning, marketingmiddelen en content, inlichtingen en inzichten over de staat van de markt, sandboxes (demo omgevingen) voor ontwikkelaars etc. OutSystems zorgt zo voor een wereldwijd expertnetwerk met de best mogelijke OutSystems-specialisten en best practices op het gebied van implementaties.

Domeinexpertise
“We geven partners toegang tot OutSystems tools, technologie en domeinexpertise met de lancering van het Wereldwijde OutSystems Partner Programma”, zegt Bob Wilson, VP Global Channels en Alliances bij OutSystems. “Het nieuwe programma brengt ons ook de noodzakelijke schaalgrootte voor het realiseren van digitale transformatie door duizenden ontwikkelaars en implementatieconsultants te certificeren voor OutSystems. OutSystems bouwt zo een groot ecosysteem van gecertificeerde specialisten. We zijn erg enthousiast om met een aantal van de meest vooruitstrevende bedrijven ter wereld samen te werken.”

Meer informatie: OutSystems

Company:

OutSystems

Partners