De geheimen van high performance webapplicaties
(17-05-2017)

Deel dit bericht

Het bouwen van high performance webapplicaties is een hele uitdaging. Er zijn namelijk enorm veel factoren van invloed, zoals de servertechnologie, verbinding met caching, de client stack en nog veel meer.

Tijdens de kennissessie op woensdag 17 mei in Van der Valk Hotel Assen laat Maurice de Beijer (software consultant en trainer) zien hoe je met verschillende technieken applicaties sneller en beter kunt maken. De meeste van deze technieken kun je de volgende dag al gebruiken bij het bouwen van je eigen applicaties.
Op donderdag 14 april organiseerde Centric dit zelfde Craft Event in Gouda. Microsoft MVP Maurice de Beijer ging uitgebreid in op de technieken die deze applicaties sneller en beter maken. De sessie (inhoud, organisatie en communicatie) is beoordeeld met maar liefst een 8,3.

Maurice de Beijer is een onafhankelijke software consultant en trainer. Hij is gespecialiseerd in JavaScript, React, AngularJS en ASP.NET MVC en heeft gewerkt aan grote, internationale veiligheidsapplicaties voor de olie- en gasindustrie.
Maurice is actief in de Open Source Community. Hij geeft trainingen op het gebied van ECMAScript, TypeScript, React, Angular JS en ASP.NET MVC. Sinds 2005 is hij elk jaar erkent als Microsoft MVP. Daarnaast is hij actief binnen de Nederlandse dotNed user group.
Ook Craft Coach Joeri Broeze is aanwezig op het Craft Event. Hij helpt developers werk te maken van hun talenten en ambities.

17 mei
Van 17.00 tot 20.30 uur

Aanmelden

Company:

Centric

Partners