09-05-2017

Centric organiseert kennissessie over high performance webapplicaties

Deel dit bericht

Het bouwen van high performance webapplicaties is een hele uitdaging. Er zijn namelijk enorm veel factoren van invloed, zoals servertechnologie, verbinding met caching, de client stack en nog veel meer. Centric organiseert in Assen een Craft Event, waarin dit aan bod komt.

Tijdens deze kennissessie op woensdag 17 mei in Van der Valk Hotel Assen laat softwareconsultant en trainer Maurice de Beijer zien hoe je met verschillende technieken applicaties sneller en beter kunt maken. Maurice de Beijer is een onafhankelijke software consultant en trainer. Hij is gespecialiseerd in JavaScript, React, AngularJS en ASP.NET MVC en heeft gewerkt aan grote, internationale veiligheidsapplicaties voor de olie- en gasindustrie.
Maurice is actief in de Open Source Community. Hij geeft trainingen op het gebied van ECMAScript, TypeScript, React, Angular JS en ASP.NET MVC. Sinds 2005 is hij elk jaar erkent als Microsoft MVP. Daarnaast is hij actief binnen de Nederlandse dotNed user group.

Op donderdag 14 april organiseerde Centric ditzelfde Craft Event in Gouda. Microsoft MVP Maurice de Beijer ging uitgebreid in op de technieken die deze applicaties sneller en beter maken. De sessie (inhoud, organisatie en communicatie) is beoordeeld met maar liefst een 8,3. Ook Craft Coach Joeri Broeze is aanwezig op het Craft Event. Hij helpt developers werk te maken van hun talenten en ambities.

De Craft Event vindt plaats in het Van der Valk Hotel te Assen, op 17 mei, van 17.00 tot 20.30 uur. De kennissessie (gebaseerd op Microsoft-niveau 300) is voor iedereen kosteloos toegankelijk. Aanmelden kan via Centric.

Company:

Centric

Partners