23-05-2017

Experis lanceert Learning Center

Deel dit bericht

Experis, het professional label van ManpowerGroup, lanceert het Experis IT Learning Center. Dit is een platform met uiteenlopende faciliteiten om IT-professionals verder te helpen met hun ontwikkeling, aansluitend op de snelgroeiende en constant veranderende IT-markt.

Het Experis IT Learning Center bestaat uit e-learnings, interne opleidingen en specifieke, klassikale opleidingen van externe aanbieders. Ook Experis Ciber, iSense en PEAK-IT, de IT-partners van Experis, maken deel uit van het platform om hiermee het aanbod te verbreden en te vergroten.

Specifieke IT-expertise
Professionals kunnen gebruikmaken van verschillende opleidingen, trainingen en certificeringen. De vorm is divers, van klassikaal tot online zelfstudie. De inhoud van de opleidingen richt zich op ICT-infrastructuur, projectmanagement, software ontwikkelingen en CRM-/ERP-systemen. “Bij Experis houden we van talent met ambitie, als drijvende kracht achter ontwikkeling”, zegt Stephanie Hoogenraad, Directeur van Experis. “Onze opdrachtgevers zijn vaak op zoek naar professionals die specifieke IT-expertise hebben. Daar hebben we het opleidingsprogramma op afgestemd, zodat onze professionals zich blijven ontwikkelen.”

Voorop lopen
Een groot deel van de opleidingen is gratis. Bij de online opleidingen is dit altijd het geval. De klassikale opleidingen kunnen in overleg met Experis worden gevolgd. Hoogenraad: “Hierbij kijken we naar de behoefte van de professionals en juist ook naar die van de opdrachtgever. Welke kennis en skills hebben zij nodig om hun dienstverlening op peil te houden, verder te ontwikkelen en voorop te lopen in de markt. Op die manier voegen we met het IT Learning Center voor beide partijen concreet waarde toe.”

Meer informatie: Experis

Company:

Experis

Partners