22-06-2017

OutSystems benoemd tot Leader in Gartner MQ Mobile App Development Platforms

Deel dit bericht

In het Magic Quadrant 2017 voor Mobile App Development Platforms heeft Gartner OutSystems benoemd tot Leader met de hoogste graad in Ability to Execute. Vorig jaar stond OutSystems nog in het Visionary kwadrant.

De markt voor mobiele zakelijke applicaties is groot en groeit hard. Volgens VP Sales Bart Meursing van OutSystems Benelux zijn klanten er duidelijk over; ze moeten alle zeilen bijzetten om met hun huidige ontwikkelteams aan de vraag naar mobiele apps te kunnen voldoen. “Dit bleek uit het rapport State of Application Development eerder dit jaar. Wij geloven dat dit precies de reden is dat onze oplossing in krap twee jaar tijd is uitgegroeid tot Leader in het Magic Quadrant.”

Omnichannel
Leaders in het Magic Quadrant moeten volgens Gartner een sterke combinatie bieden van Ability to Execute en Completeness of Vision. “Het platform van de aanbieders moet goed zijn in het bouwen, implementeren en beheren van applicaties gedurende de volledige levenscyclus. Bovendien moet de organisatie een gedegen omnichannel-strategie hebben, meerdere architecturen en standaarden kunnen ondersteunen, beheer op applicaties kunnen bieden en schaalbare verkoopkanalen en partnernetwerken hebben. De platformen van de leiders in het Quadrant zijn eenvoudig aan te schaffen, te programmeren, te implementeren en te upgraden en kunnen bovendien gekoppeld worden met een groot aantal systemen en cloudservices van derde partijen.”

Peer reviews
Gartner biedt naast het onderzoeksrapport Peer Insights, geverifieerde softwareratings en reviews voor zakelijke IT-professionals. In de meer dan 100 klantenrecensies van OutSystems werd de aanbieder in het bijzonder geroemd om zijn expertise in mobiele app-ontwikkeling.
OutSystems ontwikkelt zich bijzonder voortvarend. Het bedrijf werd dit jaar ook Leader genoemd in de Gartner 2017 Magic Quadrant voor HpaPaaS en Visionary in de  2016 Magic Quadrant voor Enterprice Application Platform as a Service. In de Magic Quadrant voor Mobile Application Development Platforms van 2016 was OutSystems aangemerkt als Visionary.

Download een gratis exemplaar van het Gartner 2017 Magic Quadrant voor Mobile Application Development Platforms.

Partners