OutSystems Jumpstart workshop
(03-08-2017)

Deel dit bericht

Handmatig coderen neemt veel tijd in beslag en heeft de basis gelegd voor het hedendaagse succes van Low Code (of Rapid) Application Development. Het stelt ontwikkelaars in staat apps sneller te ontwikkelen waardoor het bedrijf ze sneller dan ooit in gebruik kan nemen.

U bent al in meer of mindere mate in aanraking gekomen met het platform van OutSystems, dat door analisten steevast als de leider in dit marktsegment wordt bestempeld. Met onze Jumpstart workshop kunt u eenvoudig meer ervaring opdoen met ons laatste platform: OutSystems 10. Er zijn maar een beperkt aantal stoelen beschikbaar (15), dus registreer snel.

Waarom zou u deelnemen?
In deze gratis eendaagse workshop leert u om te gaan met ons low code platform en snel visueel apps te ontwikkelen. Er wordt uitgelegd hoe u het beste Enterprise mobiele- en webapplicaties kunt plannen, ontwikkelen en implementeren in real-life scenario’s.

Wat leert u?
Er zullen meerdere demo’s worden gegeven en u kunt hands-on ervaring op doen aan de hand van gepersonaliseerde oefeningen. Het wordt duidelijk hoe u web- en mobiele applicaties van de grond af opbouwt, u de levenscyclus van apps kunt managen en met één druk op de knop uw applicaties met andere systemen kunt integreren. Natuurlijk is er ook ruim tijd voor Q&A’s.

Datum: 03-08-2017
Tijd: 9:30 – 17:30
Adres: Groenewoudsedijk 61
2nd floor
3528 BG Utrecht

Prijs: Gratis

Registratie

Partners