19-07-2017

Betty Blocks zet in op uitbreiding in VS

Deel dit bericht

Betty Blocks versterkt haar internationale positie met de aanstelling van Bill Keeshen als VP of Sales in de Verenigde Staten. Na de succesvolle uitbreiding van Betty Blocks naar Duitsland en Zuid-Afrika, zet dit ook door in de Verenigde Staten. Betty Blocks is leverancier van een no-code ontwikkelplatform.

Met de komst van Bill Keeshen haalt Betty Blocks veel ervaring binnen. Keeshen gaat het verkoopteam in de Verenigde Staten leiden en heeft een belangrijke bijdrage in de internationale business- en marketingstrategie.
Volgens Keeshen is Betty Blocks een innovatief bedrijf dat het voor elkaar krijgt om niet alleen de gevestigde orde, maar de gehele markt uit te dagen. “Andere High Productivity Development Solutions kunnen log zijn en totaal niet aantrekkelijk voor ontwikkelaars. Maar Betty Blocks is veel prettiger in gebruik. De mogelijkheden en flexibiliteit die het systeem biedt hebben al veel harten veroverd.”

Keeshen heeft ruim 25 jaar verkoopervaring bij zowel internationale bedrijven als startups. Recent werkte hij als National Sales Director voor de bedrijven Metavine en OutSystems. Daarnaast heeft Keeshen bijgedragen aan het succes van startups als NetManage, Netscape Communications, Marimba en Novadigm.
CEO Chris Obdam van Betty Blocks ziet dat er in Noord-Amerika steeds meer vraag naar het Betty Blocks platform is. “We zijn heel blij met de komst van Bill Keeshen in ons team. Zijn ervaring in RAD is groot. Dit draagt zeker bij aan het succes van ons product.”

Company:

Betty Blocks

Partners