27-07-2017

Platinum Partnership Atlassian en codecentric onderstreept goede samenwerking

Deel dit bericht

codecentric Nederland BV, specialist in agile softwareontwikkeling en Continuous Delivery, is Platinum Partner geworden van Atlassian, ontwikkelaar van bedrijfssoftware. Dit Platinum Partnership houdt in dat de partner minimaal acht gecertificeerde consultants binnen de organisatie heeft. codecentric gebruikt de Atlassian collaboration software al sinds jaar en dag bij haar klanten, onder meer bij het migreren, inrichten, aanpassen, uitbreiden en waarde creëren.

Naast integratie en optimalisatie van Atlassian Tools ligt ook de ontwikkeling en het beheer van maatwerksoftware en diverse Atlassian Plugins voor maximale integratie in handen van codecentric. Met diverse Atlassian trainingen draagt codecentric haar kennis over.
De Atlassian partnerstructuur is begin 2017 volledig aangepast met kwaliteits- en kennisborging als doel. Er wordt nu onderscheid gemaakt tussen drie partnership-niveaus: Silver, Gold en Platinum. Partnerorganisaties van Atlassian moeten geaccrediteerd zijn. Om de certificering op orde te houden moeten de consultants voortdurend op de hoogte zijn van de veranderingen in de software. Dit gebeurt middels periodieke trainingen.

Robbert Veraart, eigenaar van codecentric: “Het Platinum Partnership met Atlassian is voor ons heel waardevol aangezien wij bij bijna al onze klanten met de software werken. Onze experts kennen het volledige Atlassian aanbod. Door zelf continu met de tooling te werken, hebben we voldoende praktijkkennis om naast de implementatie ook het invullen en perfectioneren van werkprocessen te begeleiden. Onze maatwerk koppelingen en gerealiseerde Atlassian Plugins maken ons partnership compleet.”

Jan Kaan, Channel Manager Atlassian Benelux: “Wij zijn verheugd dat wij codecentric na Duitsland nu ook in Nederland hebben mogen verwelkomen. Door de jarenlange ervaring en kennis opgedaan bij grote en middelgrote bedrijven hebben wij hoge verwachtingen van deze samenwerking.”

Partners