26-07-2017

Nederlandse Bynder betreedt DAM-groeimarkt met gratis pakket Orbit

Deel dit bericht

Bynder lanceert het digital asset managementpakket Orbit, dat gratis op de markt wordt gebracht. Met Orbit ontsluit het naar eigen zeggen snelst groeiende softwarebedrijf van Nederland haar beheer- en brandingsoftware voor het MKB en marketingteams.

Een jaar geleden kreeg Bynder een investering van ruim 20 miljoen euro. Dankzij deze investering kan het Amsterdamse bedrijf zich nu met producten als Orbit op nieuwe doelgroepen richten. Orbit helpt bedrijven met hun digital asset management: opslaan, beheren en distribueren van digitale bestanden. Chris Hall, oprichter en CEO van Bynder: “We merken dat er veel vraag is naar producten die wij op enterpriseniveau aanbieden. Waar merken als Puma en KLM baat hebben bij strak beheer van campagnes en bestanden, geldt dat natuurlijk ook voor bijvoorbeeld kleine marketingteams, freelance ontwerpers en reclamebureaus.”

Bynder zet Orbit als gratis product in de markt. “De groeiende vraag naar digitale content biedt kansen voor marketeers. De uitdaging zit echter in goed beheer en toegankelijkheid van deze content. Orbit maakt hier korte metten mee en zorgt dat iedereen binnen een organisatie alle digitale bestanden gemakkelijk kan vinden, gebruiken en delen”, stelt Hall.

Partners