17-08-2017

Advanced Programs Gold Sponsor van OutSystems NextStep event

Deel dit bericht

Op 10 oktober 2017 is Advanced Programs aanwezig als Gold Sponsor bij het NextStep evenement van OutSystems. NextStep is het evenement van OutSystems voor digitale transformatie en low-code ontwikkeling.

Tijdens het evenement waar veel IT-experts, managers, beslissers, ontwikkelaars en architecten naar toe komen wordt het beste rondom het Low-Code platform van OutSystems bij elkaar gebracht.

OutSystems en Advanced Programs zijn een bijzondere samenwerking aan gegaan. Advanced Programs heeft voor het ontwikkelen van hybride omgevingen gekozen voor het applicatie ontwikkelplatform van OutSystems. Advanced Programs wil dat bedrijven zich focussen op functionaliteit van applicaties en zich niet laten leiden door de onderliggende hard- en software.

Volgens Advanced Programs er zijn nog veel organisaties met legacy maatwerk applicatie-omgevingen. Deze applicaties zijn specifiek gebouwd en/of aangepast voor bedrijfskritische processen en daardoor lastig te vervangen door standaardoplossingen. Behoefte aan modernisatie en toekomstbestendig maken van deze legacy omgeving is vaak wel aanwezig. Advanced Programs wil met haar Application Life Cycle Extension for Legacy aanpak hiervoor een oplossing bieden.

Tevens zal Advanced Programs in samenwerking met IBM tijdens de NextStep event een Business Track presenteren onder de naam The New Digital Revenue Streams.

Partners