26-09-2017

Boek Java 9 Modularity verschijnt rondom release Java 9 in San Francisco

Deel dit bericht

Het boek Java 9 Modularity van de Nederlandse auteurs Sander Mak en Paul Bakker wordt tijdens JavaOne, de grootste Javaconferentie ter wereld, gelanceerd. Tijdens deze conferentie van 1 tot 5 oktober in San Francisco worden de eerste gesigneerde boeken gepresenteerd rondom de release van Java 9. Java 9 is de nieuwste versie van de objectgeoriënteerde programmeertaal Java. Vanaf begin oktober is het boek van Sander Mak en Paul Bakker ook beschikbaar in Nederland.

Het boek Java 9 Modularity, dat door O’Reilly Media wordt gepubliceerd, beschrijft hoe software engineers modulaire applicaties kunnen opzetten met het modulesysteem dat in Java 9 geïntroduceerd wordt. De auteurs Sander en Paul beschrijven in dit boek alle ins en outs van dit modulesysteem. Tijdens de JavaOne-conferentie in San Francisco zijn de eerste gesigneerde exemplaren van het boek beschikbaar op de stand van O’Reilly Media. Het is ook al mogelijk om het boek Java 9 Modularity te bestellen via javamodularity.com.

Sander Mak en Paul Bakker houden zich al jarenlang bezig met het ontwikkelen van modulaire softwareapplicaties. Op basis van hun ervaring als softwarearchitect worden Sander en Paul regelmatig gevraagd als spreker op nationale en internationale conferenties over softwareontwikkeling en –technologie, zoals JavaOne, Devoxx, J-Fall en Luminis DevCon. Begin 2016 zijn ze gestart met het schrijven van Java 9 Modularity voor O’Reilly Media.
O’Reilly Media is uitgever die zich richt op vastleggen en delen van kennis tussen IT-professionals door onder andere het uitgeven van softwareboeken en organiseren van technologieconferenties.

Tags:

Java

Company:

O'Reilly

Partners