07-08-2019

ABBYY neemt process intelligence-platform TimelinePI over

Deel dit bericht

ABBYY heeft de overname van de in Philadelphia gevestigde ontwikkelaar van process intelligence-platform TimelinePI afgerond. Het platform is ontworpen om gebruikers te helpen bedrijfsprocessen te begrijpen, te monitoren en te optimaliseren.

De overname van TimelinePI vormt een belangrijke mijlpaal in het versterken van ABBYY’s posite in de digitale-transformatiemarkt en als internationaal speler in de process-mining-markt. Gartner verwacht dat deze markt in 2023 drie keer zo groot zal zijn. De combinatie van ABBYY’s inzicht in zakelijke content met de procescontext geleverd door de technologie van TimelinePI, maakt het volgens ABBYY voor klanten mogelijk een niveau van digitale intelligentie te bereiken, dat het Digital IQ for the enterprise noemt.

Digital IQ is geschikt voor alle mogelijke sectoren. Zo staan financiële instellingen voor de uitdaging van het onboarden van nieuwe klanten voor producten, zoals hypotheken, consumptief krediet, traditionele bankdiensten en investeringsproducten. Elke dienst volgt een ander bedrijfsproces en vereist specifieke ondersteunende documentatie die nodig is om arbeidsstatus, activa, inkomen en identiteit te verifiëren. Een vertraging of fout in deze onboarding-processen hindert transacties, resulterend in misgelopen omzet, hogere verwerkingskosten of een negatieve klantervaring.
“We merken dat er veel interesse is in de combinatie van de process analytics-technologie van TimelinePI en ons volledige Digital IQ-portfolio vanwege de mogelijkheden die deze combinatie te bieden heeft”, zegt Ulf Persson, CEO van ABBYY. “We zullen vaart maken met onze delivery-to-market om organisaties te helpen de bedrijfsvoering, bedrijfsprocessen en klantinteracties te analyseren en hierop in te spelen. Hierbij is het doel om bedrijfswaarde te creëren.”

Geautomatiseerd begrip
ABBYY’s Digital IQ-oplossingen zijn ontworpen om deze processen te optimaliseren via een geautomatiseerd begrip van gestructureerde en ongestructureerde content (zoals ID’s, loonstrookjes, belastingformulieren et cetera). Dit inzicht is noodzakelijk om de snelheid en nauwkeurigheid van deze processen te vergroten en tegelijkertijd de kosten ervan te verlagen. Dankzij de toevoeging van TimelinePI-technologie zijn organisaties in staat deze processen op diepgaande wijze te analyseren om zo verbeteringsmogelijkheden en compliance-problemen te identificeren en de prestaties van menselijke en digitale werknemers binnen processen te beoordelen.
ABBYY blijft het TimelinePI-platform aanbieden en verbeteren. De oplossingen zijn zowel apart als in gebundelde vorm beschikbaar, en vormen een uitbreiding op de huidige en toekomstige producten van ABBYY.

Partners