09-02-2024

Hexaware breidt samenwerking uit met softwareleverancier finova

Deel dit bericht

IT-dienstverlener Hexaware heeft een strategische samenwerking aangekondigd met finova, cloudgebaseerde aanbieder van hypotheek- en spaarsoftware in Groot-Brittannië. Voortbouwend op een succesvolle driejarige samenwerking ter ondersteuning van de Britse hypotheekmarkt, wordt Hexaware nu de eerste onafhankelijke implementatiepartner voor finova's platforms voor het verstrekken en beheren van leningen.

finova en Hexaware gaan samenwerken aan verschillende oplossingen en diensten om het beste van hun technologische capaciteiten naar kredietverstrekkers en spaaraanbieders te brengen. Daarbij wordt finova's product- en sectorkennis gecombineerd met Hexaware's ervaring met implementeren en systeemintegratie.

Het partnerschap heeft tot doel klanten een naadloze service-ervaring te bieden, waarbij ze profiteren van hoogwaardige softwarelevering met toegang tot een ervaren systeemintegrator en testpartner. Het zal ook de kwaliteit, voorspelbaarheid verbeteren en de time-to-market versnellen voor klanten die de platforms van finova implementeren. Verder geeft de samenwerking toegang tot een scala aan ondersteunende diensten, zoals gebruikersacceptatietesten, datamigratie en integratie. Deze helpen de inspanningen van klanten in de implementatiefase te verminderen en de meeste waarde uit hun investeringen in het finova-platform te halen.

Het nieuwe partnerschap volgt op de recente lancering van Optimo en finova Savings, respectievelijk de nieuwe motor voor besluitvorming, waarmee kredietverstrekkers product- en prijsbeslissingen kunnen beheren en zelf kunnen bedienen en finova’s nieuwste digital-first, end-to-end spaarplatform. Hexaware zal de klanten van finova in staat stellen haar oplossingen voor hypotheekverstrekking en nieuwe producten, zoals Optimo en finova Savings, eenvoudig te implementeren. Dit betekent dat kredietverstrekkers en aanbieders van spaarproducten hun aanbod efficiënt en snel kunnen implementeren.

Hexaware is een wereldwijd technologiebedrijf gespecialiseerd in business process services.

Company:

Hexaware, finova

Partners