31-03-2022

Celonis neemt Process Analytics Factory over

Deel dit bericht

Celonis neemt Process Analytics Factory (PAF) over, een toonaangevende leverancier van process mining-inzichten voor Microsoft Power BI. De overname stelt miljoenen Microsoft Power Platform-gebruikers in staat om het Celonis Execution Management System te gebruiken voor process mining, automatisering en samenwerking.

De overname van PAF is onderdeel van Celonis’ strategie om bedrijven overal, in alle sectoren, in staat te stellen om process mining binnen het Celonis EMS te gebruiken. Hiermee kunnen zij inefficiënties in processen aan het licht brengen en oplossen. De oplossing van PAFnow voor process mining is volledig geïntegreerd in Microsoft Power BI en Microsoft Office 365 voor de analyse, visualisatie en optimalisatie van vrijwel elk proces. Ruim 97 procent van de Fortune 500 en meer dan 260.000 bedrijven wereldwijd gebruiken Microsoft Power BI.

Het Celonis EMS combineert real-time data, procesintelligentie en gerichte actie om de bedrijfsprestaties snel te beïnvloeden in één geïntegreerd cloudplatform. Klanten die op zoek zijn naar volledig inzicht in hoe hun bedrijfsprocessen verlopen – of het nu gaat om supply chains, gedeelde servicecentra of systeemlandschappen – profiteren van de unieke en geavanceerde mogelijkheden van Celonis EMS binnen hun vertrouwde Microsoft-omgevingen.

“Deze combinatie maakt gebruik van de kracht van Celonis met de basis die PAF heeft gelegd in het Microsoft Power Platform. Hierdoor kunnen onze bedrijven de brug bouwen tussen het Microsoft Power Platform en het Celonis Execution Management System”, zegt Tobias Rother, CEO en oprichter van PAF. "We zijn verheugd om Celonis te verbinden aan een grote en snelgroeiende community van bedrijfsleiders."

Partners