16-10-2015

Ises Computrain organiseert Microsoft Exam Camp

Deel dit bericht

De ontwikkelingen binnen de IT volgen elkaar in rap tempo op. Binnen 1 jaar is de Microsoft-ondersteuning voor Windows Server 2003 beëindigd en zijn Windows 10 en Office 2016 gelanceerd. Volgend jaar eindigt de Microsoft-ondersteuning voor SQL Server 2005. En de vraag is hoe lang het nog duurt voordat iedereen gebruikmaakt van Azure en Office 365 in de cloud. Daarom organiseert Ises Computrain samen met Microsoft van 7 tot en met 12 december 2015 een groots certificeringsevenement: het Microsoft Exam Camp. Tijdens dit evenement kunnen deelnemers zich in 1 dag certificeren tot Microsoft Azure Specialist, MCSA Windows Server 2012, Microsoft Certified Professional of Microsoft Visual Studio Specialist.

Certificering wordt waardevoller
Naast de razendsnelle ontwikkelingen ziet Ises Computrain ook dat een certificering steeds waardevoller wordt binnen de IT-sector. Patrick Kersten, programmadirecteur bij Ises Computrain vertelt hierover: “Met een Microsoft-certificering op zak laten deelnemers duidelijk zien dat zij over de vaardigheden en vakbekwaamheid beschikken om de verantwoordelijkheid voor hun werkzaamheden te dragen en up-to-date te blijven. Voor Microsoft MPN-partners heeft het behalen van deze certificeringen nog meer voordelen. Medewerkers die in het bezit zijn van een Microsoft-certificering, helpen hun werkgever hiermee een Silver of Gold Competency te behalen, bijvoorbeeld Cloud Platform of Datacenter.”

Inhoud Microsoft Exam Camp
Het Microsoft Exam Camp bestaat uit een examentraining en het examen voor:
• Installing and Configuring Windows Server 2012 (70-410)
• Upgrading Your Skills to MCSA Windows Server 2012 (70-417)
• Managing Office 365 Identities and Requirements (70-346)
• Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions (70-533)  
• Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3 (70-480)
• Querying Microsoft SQL Server 2012 (70-461)

Ter voorbereiding op het Microsoft Exam Camp ontvangen deelnemers na inschrijving een volledig studiepakket. Hierin bevindt zich het officiële digitale Microsoft-lesmateriaal, proefexamens, toegang tot een online labomgeving en toegang tot een online leeromgeving met studiewijzer. Het Microsoft Exam Camp vindt plaats in BCN Nieuwegein en kost €399,- per certificering.

 

Partners