25-02-2016

Zweedse Export Credit Corporation kiest Progress voor veilige dataverwerking

Deel dit bericht

Progress heeft aangekondigd dat Export Credit Corporation, toonaangevend aanbieder van financiële oplossingen voor de Zweedse exportsector, de DataDirect-oplossing van Progress heeft gekozen voor een naadloze ODBC dataverbinding. De DataDirect-oplossing verschaft snelle en real-time toegang tot data, gekoppeld aan veilige verwerking van financiële gegevens van klanten.  

Veiligheid en operational excellence hebben altijd hoog op de agenda van de financiële dienstverleners gestaan. Door de aard van hun bedrijf, met inbegrip van het verwerken van grote hoeveelheden zeer vertrouwelijke gegevens, is het kiezen van een betrouwbare dataconnectiviteit partner volgens Mark Armstrong, Vice President en Managing Director EMEA bij Progress, een van de belangrijkste beslissingen die een financiële organisatie kan maken. "We zijn blij dat de Zweedse Export Credit Corporation voor Progress gekozen heeft vanwege ons jarenlange succes met het leveren van solid dataconnectiviteit mogelijkheden."

"De Progress DataDirect oplossing voldeed aan onze complexe technische behoeften van grote hoeveelheden data van de klant op te halen. Met de uitgebreide ODBC API-dekking kunnen we gemakkelijk data van Oracle in onze Fidelity/Lansa-applicatie overzetten, waardoor we ons kunnen concentreren op rapportages en de verwerking van financiële klantgegevens,” zegt Helene Olsson, IT Solution Manager bij de Zweedse Export Credit Corporation.

Meer informatie over DataDirect: https://www.progress.com/datadirect-connectors

Partners