05-07-2016

SNS ontwikkelt skills IT-medewerkers via Capgemini Academy

Deel dit bericht

Capgemini Academy en SNS hebben een overeenkomst afgesloten voor een 'All You Can Train' programma van Capgemini Academy. De overeenkomst houdt in dat ruim 100 IT-medewerkers van SNS voor een periode van een jaar een onbeperkte en vrije keuze kunnen maken uit de open roostertrainingen van Capgemini Academy.

Doel van de overeenkomst is om de medewerkers van SNS zelf de mogelijkheid te geven om zoveel mogelijk up-to-date skills te ontwikkelen en de drempel voor het volgen van nieuwe opleidingen weg te nemen. Het gaat onder meer om trainingen op gebied van Java, Agile/Scrum, ITIL/BISL en Business Analyse. SNS heeft daarbij ook de mogelijkheid om zelf specifieke trainingsbehoeften aan te geven. Capgemini Academy biedt een uitgebreid portfolio aan trainingen om zowel technische als persoonlijke vaardigheden van (IT) professionals verder te ontwikkelen. Medewerkers kunnen naar gelang hun eigen ambitie of doelstellingen de gewenste trainingen zelf online boeken en volgen.

Hoge eisen
De dienstverlening naar klanten is meestal digitaal, zegt CIO Mirjam Verhoeven bij SNS Bank N.V. “SNS Bank doet er alles aan om deze dienstverlening perfect aan te laten sluiten op hun behoeftes. Onze IT-medewerkers spelen daarin een belangrijke rol. Samen met hen werken wij aan hun ontwikkeling, waarvan zij en onze klanten maximaal profiteren.” Volgens general manager Debby Jansen bij Capgemini Academy stelt de digitale transformatie die de samenleving doormaakt hoge eisen aan het opleidingsniveau van IT-professionals. “Zij moeten niet alleen anticiperen op de snel veranderende vraag vanuit de business, maar ook kunnen omgaan met steeds weer nieuwe technologische mogelijkheden. We zijn enorm trots dat we samen met SNS voor het eerst dit voor Nederland unieke “All You Can Train”programma op deze grote schaal kunnen aanbieden. Hiermee krijgt SNS de mogelijkheid om straks over de best opgeleide IT-professionals van Nederland te beschikken.”

Meer informatie: www.nl.capgemini.com

Tags:

ITIL, Agile, Java, Scrum, BISL

Company:

Capgemini

Partners