06-07-2016

Kentico organiseert 404 foutenconferentie

Deel dit bericht

Kentico, leverancier van de gelijknamige totaaloplossing voor CMS, e-commerce en online marketing, organiseert 404. Dit evenement voor marketeers en ontwikkelaars vindt begin november plaats in Las Vegas en staat in het teken van het leren van fouten bij online marketing projecten.

404 is een baanbrekend evenement waar digitale marketeers, webontwikkelaars en topmanagers van gedachte kunnen wisselen over de uitdagingen op het gebied van digitale marketing en de fouten die gemaakt zijn in het verleden. Bezoekers kunnen zo leren hoe ze de effectiviteit van hun marketing kunnen verbeteren.

Nieuwe generatie
CEO en oprichter Petr Palas van Kentico zag weinig heil in het kopiëren van de content en thema’s die tijdens andere marketingevenementen in het najaar besproken worden. “We hebben daarom een alternatieve insteek genomen. We willen daarentegen dat mensen met een open mind naar Las Vegas komen en eens naar fouten uit het verleden kijken om zo in de toekomst effectievere marketeers en ontwikkelaars te zijn. Dit evenement wordt een forum voor educatie, innovatie en strategie. Tijdens 404 gaan we een nieuwe generatie aanmoedigen hun gereserveerde houding te laten varen en zich open te stellen voor nieuwe mogelijkheden op het gebied van digitale marketing en webontwikkeling.”

Sprekers
404 is een driedaags evenement met een agenda die snel vol raakt. Een aantal prominente internationale sprekers is ondertussen al bekend:
- Scott Liehwehr, mede-oprichter en CEO bij Digital Clarity Group.
- Scott Stratten, President of UnMarketing.
- Ann Handley, Chief Content Officer at MarketingProfs.

Platform-agnostisch evenement
404 is een open evenement dat gebruikers van een groot aantal verschillende webontwikkeling- en marketing automation-platformen gaat trekken. “Het resultaat is dat we een uitzonderlijk grote verzameling van slimme marketeers en ontwikkelaars onder een dak weten te verzamelen. Mensen komen hiervoor samen alleen al vanwege het potentieel op het gebied van kennisdeling,” aldus Rob Pinkas, VP Marketing bij Kentico.

Het evenement 404 vindt plaats van 2 tot en met 4 november in The Mirage te Las Vegas. Aanmelding voor het evenement kan via deze link.

Partners