14-03-2017

Progress lanceert suite met pre-built dataconnectoren voor SaaS CRM

Deel dit bericht

Progress heeft een nieuwe verzameling SaaS CRM-connectoren gelanceerd, als onderdeel van de Progress DataDirect Hybrid Data Pipeline. De nieuwe connectoren zijn geschikt voor grootzakelijk gebruik en bieden toegang tot de industriestandaarden SQL (ODBC, JDBC) en REST (OData).

De connectiviteit is mogelijk door gebruik te maken van vooraf geproduceerde connectoren en door toegang te bieden tot data van analytics en datamanagement oplossingen van derden en andere SaaS-applicaties. De nieuwe suite met open standaard connectoren biedt krachtige, open dataconnectiviteit met SaaS CRM-oplossingen, inclusief Salesforce, SugarCRM, Veeva CRM, Microsoft Dynamics en Oracle Sales Cloud.
“ISV’s die actief zijn op het gebied van analytics en datamanagement moeten makkelijk kunnen integreren met een groot aantal CRM-oplossingen en hier ook data uit kunnen halen”, zegt Dion Picco, General Manager, Data Connectivity & Integration bij Progress. “Onze ondersteuning voor SaaS CRM met open SQL en REST-connectoren voorziet ISV’s van de mogelijkheid om standalone tools direct te verbinden met CRM-data voor uitgebreide analysemogelijkheden.”

Verbeterde dataconnectiviteit
Progress stelt de eerste aanbieder te zijn die een suite lanceert van CRM-oplossingen die voorzien zijn van vooraf geproduceerde standaardconnectoren. De nieuwe CRM-connectoren voor de grootzakelijke markt voorzien in een verbeterde dataconnectiviteit door operaties onder te brengen in de SaaS CRM API’s. Ook ondersteunen deze de laatste versies van de API’s voor een flexibele connectiviteitservaring die ontworpen is om samen te werken met een breed scala aan integratie- en analytics-workloads.

Veilige toegang
Progress DataDirect Hybrid Data Pipeline is een dienst voor datatoegang die voorziet in eenvoudige, veilige toegang tot cloud en on-premise databronnen voor hybride cloudapplicaties. Via de Hybrid Data Pipeline kan de connectiviteitslaag van de CRM-suite zelf worden beheerd in elke cloud- of on-premise omgeving.
De nieuwe connectoren zijn per direct beschikbaar. Meer informatie is hier te vinden:
“New CRM Connectors with Common API for SQL or REST”
co/hybrid

Partners