17-03-2017

WhereScape is Platina sponsor van DW&BI Summit 2017

Deel dit bericht

Pionier in datawarehouse-automatisering WhereScape is sponsor geworden van de Datawarehousing & Business Intelligence Summit die op 28 en 29 maart 2017 in het Mercure Hotel Amsterdam plaats vindt.

WhereScape is wereldwijd aanbieder in datawarehouse automation software. WhereScape stelt met haar product klanten in staat om op een agile manier een datawarehouse te ontwerpen, opzetten en onderhouden dat meegroeit met toenemende complexiteit en de hoeveelheid big data, terwijl tegelijkertijd uitstekende analysemogelijkheden geboden worden om zakelijke beslissingen op te baseren. Klanten zijn onder andere Volvo, het Britse Tesco en Vodafone.
Door de gehele levenscyclus van het datawarehouse te automatiseren, biedt WhereScape klanten kostenreductie, grotere productiviteit en betere beslissingsmogelijkheden.

Uitgebreid programma
De Datawarehousing & Business Intelligence Summit vindt plaats op 28 en 29 maart 2017 in het Mercure Hotel Amsterdam. De DWBI Summit biedt net als voorgaande jaren weer een uitgebreid tweedaags programma met lezingen door sprekers uit het Business Intelligence-vakgebied als Mark Madsen, Pieter den Hamer, Erik Fransen, Kishan Shri, Rick van der Lans, William McKnight, Jos Kuiper, Rutger Rienks en Bart Baesens. Onderwerpen die aan bod zullen komen zijn onder andere Fast Data, Data Lakes, Datavirtualisatie, Analytics, Logical Datawarehouse, Data Vault en nog veel meer. Kijk hier voor het volledige programma.

Meer informatie op de website van de DW&BI Summit 2017.

Partners