08-12-2017

QAD kiest voor cognitive platform DataRPM van Progress

Deel dit bericht

Progress kondigt aan dat partner QAD de relatie met Progress uitbreidt en van plan is nieuwe waarde te bieden aan haar klanten met het Progress DataRPM-platform. QAD biedt geïntegreerde software voor productiebedrijven en bedient klanten in meer dan 100 landen, waaronder acht van de tien grootste autoproducenten ter wereld. De strategische overeenkomst van QAD met Progress stelt klanten in staat voordeel te halen uit predictive maintenance en machine learning door inzet van het DataRPM-platform.

DataRPM is in maart 2017 verworven door Progress en maakt gebruik van geautomatiseerde machine learning om industriële organisaties te helpen het Industrial IoT te benutten, om machineuitval te detecteren en voorspellen, waardoor downtime aanzienlijk wordt beperkt en efficiëntie wordt verhoogd. Deze oplossing vormt een belangrijk onderdeel van de strategie van Progress om haar partners en klanten te helpen bij het ontwikkelen van cognitieve toepassingen.

Predictive maintenance
“De Progress-strategie voor cognitieve toepassingen is goed afgestemd op onze visie voor de toekomst", zegt Carter Lloyds, Chief Marketing Officer van QAD. "QAD is trots op ons aanbod van de beste ERP-software die complexiteit minimaliseert, processen vereenvoudigt en de flexibiliteit en focus biedt die onze klanten nodig hebben. We zien de geautomatiseerde machine-learning mogelijkheden in Progress DataRPM als een belangrijke kans om nieuwe waarde te creëren voor onze eindklanten in een snelle, schaalbare en herhaalbare oplossing."
John Ainsworth, Senior Vice President Core Products bij Progress, voegt toe: "QAD is al bijna veertig jaar succesvol omdat ze vooruitstrevend zijn en zeer gefocust op de behoeften van hun klanten. Door de uitbreiding van ons strategisch partnerschap kan QAD profiteren van de nieuwe mogelijkheden voor anomaly detection en predictive maintenance. De toekomst is aan cognitieve toepassingen."

Cognitive-first
De ‘cognitive-first’ strategie van Progress is in januari 2017 aangekondigd en gericht op het aanbieden van technologieën om klanten en partners in staat te stellen snel moderne bedrijfsapplicaties te bouwen die intelligent, adaptief en verbonden zijn. Dit zorgt volgens Progress voor betere applicaties tegen aanzienlijk lagere kosten.

Partners