25-05-2018

Rackspace lanceert complete Kubernetes-as-a-service oplossing

Deel dit bericht

Rackspace kondigt Rackspace Kubernetes-as-a-Service aan. De dienst vereenvoudigt de wijze waarop organisaties containertechnologie toepassen en versnelt de digitale transformatie. Rackspace ondersteunt digitale transformatie op het gebied van applicaties, data, beveiliging en infrastructuur.

Met deze nieuwe toevoeging kunnen organisaties Kubernetes op verschillende cloudplatformen als een dienst afnemen. Dit versterkt multi-cloudstrategieën, moderniseert applicatieontwikkeling en versnelt de productontwikkeling  gecombineerd met significante kostenbesparing.

Onderzoeksbureau 451 Research verwacht dat de markt voor applicatie containersoftware de komende jaren met 40 procent groeit naar een omzet van 3 miljard dollar in 2020. Kubernetes heeft bewezen de leider te zijn in containermanagement technologie. De meeste bedrijven beschikken echter niet over de expertise om in-house een effectieve Kubernetes-omgeving te ontwerpen, te bouwen en te onderhouden. Met Kubernetes-as-a-service levert Rackspace een unieke oplossing waarin beheer, onderhoud en de ondersteuning van de volledige technologie-stack inclusief cluster applicatiediensten gecombineerd zijn.

Kubernetes-as-a-Service is vanaf mei 2018 beschikbaar op Rackspace Private Cloud in alle regio’s. Ondersteuning voor publieke cloudplatformen wordt later in 2018 verwacht.

Company:

Rackspace

Partners