21-06-2018

Chinese blockchain-alliantie benoemt SAP als vicevoorzitter

Deel dit bericht

De Chinese Trusted Blockchain Alliance, een samenwerkingsverband van bedrijven en onderzoeksinstellingen, heeft SAP aangesteld als vicevoorzitter. In deze rol zet SAP zich in voor een brede integratie van blockchaintechnologie in het bedrijfsleven.

De Chinese Trusted Blockchain Alliance faciliteert co-innovatie voor blockchaintoepassingen, bevordert blockchainstandaarden en streeft naar meer internationale samenwerking op het gebied van blockchain. De alliantie is opgericht met steun van het Chinese ministerie van Industrie en Informatietechnologie (MIIT) en de denktank China Academy of Information and Communications Technology (CAICT).

SAP Leonardo
Het SAP Leonardo systeem is ontwikkeld voor naadloze integratie van blockchaintechnologie met bestaande bedrijfssoftware. Ook helpt SAP bedrijven al ruim 45 jaar om winstgevend te opereren, zich continu aan te passen en duurzaam te groeien. Het technologiebedrijf bedient ruim 388.000 klanten in meer dan 190 landen.

"De Chinese Trusted Blockchain Alliance onderstreept onze gezamenlijke missie om blockchaintechnologie verder te ontwikkelen en de adoptie in het bedrijfsleven aan te jagen", zegt Torsten Zube, hoofd blockchain van SAP. "De technische en zakelijke expertise van SAP in combinatie met het ecosysteem van CAICT helpt alle betrokken partijen om nieuwe waarde te creëren voor bedrijven."

Tags:

Blockchain

Company:

SAP

Partners