17-09-2018

SQS en Siemens slaan handen ineen voor integratie IoT-platform MindSphere

Deel dit bericht

Software- en testspecialist SQS heeft aangekondigd de relatie met Siemens verder te verdiepen door middel van een samenwerking met MindSphere, een cloudgebaseerd en open besturingssysteem voor het Internet of Things (IoT). MindSphere is een door Siemens ontwikkeld open platform dat vrijwel alle apparaten kan verbinden met alle apps, waardoor bedrijven de gegevens van hun industriële apparaten optimaal kunnen benutten.

SQS biedt al bijna 15 jaar ondersteuning via Siemens-applicaties en -partners, inclusief een strategische samenwerking met Siemens PLM. Als partner van Siemens ondersteunt SQS klanten bij een wereldwijde bedrijfstransformatie op drie belangrijke niveaus, waaronder consulting voor bedrijfsflexibiliteit, ingebedde techniek en applicatietechniek voor MindSphere-integratie en doorlopende Quality of Things. SQS breidt de langdurige relatie met Siemens nu uit met onafhankelijke end-to-end kwaliteitsbewaking van MindSphere-apps voor SQS-klanten, waardoor zakelijke voordelen sneller kunnen worden gerealiseerd.

CEO Diederik Vos van SQS Group zegt: “Vandaag de dag is IoT een nieuwe, efficiënte en concurrerende manier om zaken te doen. Maar alleen met een slimme implementatie van IoT- en MindSphere-technologie kunnen we zorgen voor duurzame groei. Hier vormt de samenwerking tussen SQS en MindSphere de sleutel tot succes.”

Company:

SQS, Siemens

Partners