14-11-2018

Every Angle introduceert Process Mining-oplossing voor SAP

Deel dit bericht

Every Angle kondigt de release aan van Every Angle Process Mining. Hoewel Every Angle met haar Operationele Analytics oplossing al grote inzichten biedt in open order situaties, bottlenecks en voorspelde supply chain prestaties, voegt de Process Mining oplossing een wereld aan nieuwe verbeteringen toe op basis van historische gegevens. Omdat de oplossing is ontworpen met data scientists en bedrijfsanalisten in gedachten, biedt deze hen geavanceerde analyse van doorlooptijden, bottleneckdetectie en oorzaakanalyses, zichtbaar in procesgrafieken.

Every Angle Process Mining kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt, zoals het benchmarken van bedrijfseenheden en het controleren van het proces om het risico te verkleinen. Door bedrijfscodes te vergelijken, zal de oplossing laten zien of het proces wordt gevolgd of dat deze afwijkt van de andere bedrijfseenheden. Door te analyseren of ‘verplichte’ processtappen worden uitgevoerd en met de mogelijkheid om dieper in te gaan op zaken/gevallen die de verplichte processtappen niet volgen, kan een proces gecontroleerd worden om het risico te verkleinen.

Met Every Angle Process Mining kunnen bedrijven hun processen visualiseren, bottlenecks detecteren, een overzicht hebben van wat er gebeurt en dieper ingaan op de details. Dit maakt het mogelijk om tegelijkertijd operationele en tactische verbeteringen te realiseren.

Company:

Every Angle

Partners