03-04-2019

Microsoft lanceert Visual Studio 2019

Deel dit bericht

Microsoft heeft de algemene beschikbaarheid aangekondigd van Visual Studio 2019. Volgens Microsoft verbetert Visual Studio 2019 op diverse gebieden Visual Studio 2017.

Visual Studio 2019 moet het eenvoudiger maken om een ​​Git-repo te klonen of een ​​bestaand project of bestaande map te openen. Het introduceert ook verbeteringen aan het sjabloonkeuzescherm om het gemakkelijker te maken een ​​nieuw project te starten. Verder verbetert Visual Studio 2019 de codenavigatie en voegt het veel refactorings toe, evenals een document-gezondheidsindicator en one-click code clean-up om meerdere refactoring-regels toe te passen. Er zijn ook verbeteringen toegevoegd voor debugging, waaronder data breakpoints voor .NET Core-apps. Visual Studio IntelliCode biedt AI-ondersteuning bij code completion.

De nieuwe mogelijkheden werken met zowel bestaande project als nieuwe projecten, van C++ toepassingen voor meerdere platformen tot .NET mobiele apps voor Android en iOS die zijn geschreven met behulp van Xamarin, tot cloud-native applicaties met Azure-services.

Visual Studio 2019 is ook beschikbaar voor MacOS.
Visual Studio Live Share is onderdeel van Visual Studio 2019
Visual Studio 2019 en Visual Studio 2019 for Mac zijn hier te downloaden.

Partners