15-01-2020

Quint en Atlassian bieden samen Enterprise DevOps

Deel dit bericht

Adviesbedrijf Quint sluit zich aan bij het Atlassian Solution Partner programma. Atlassian is leverancier van samenwerking- en productiviteitssoftware, waaronder JIRA, Confluence, BitBucket en Bamboo. Quint ondersteunt bedrijven en organisaties bij het ontwerpen en implementeren van hun digitale transformatie naar een succesvolle toekomst.

Een van de speerpunten van de dienstverlening van Quint is het stroomlijnen van IT-dienstverlening in organisaties. De diensten van Quint richten zich onder meer op het ondersteunen van opdrachtgevers bij het realiseren van Enterprise DevOps.

Mark Elbertsen, Practice lead Enterprise DevOps bij Quint, heeft een duidelijke visie op DevOps ‘at scale’. “Een van de onmisbare bouwstenen hierbij is een end-to-end tooling landschap. Atlassian sluit uitstekend aan op ons huidige solutions portfolio. Als Atlassian Solution leverancier kunnen we de brug slaan tussen Dev en Ops en vice versa. De focus van de relatie met Atlassian ligt daarmee ook vooral op onze Enterprise DevOps propositie. De solutions binnen het portfolio van Atlassian zoals Jira, Bamboo en BitBucket zijn gericht op de ontwikkelteams. Samen met de andere solutions binnen ons portfolio als ServiceNow, XebiaLabs en AppDynamics kunnen we klanten adviseren over de inrichting van de volledige IT-voortbrengingsketen.”

Implementatie en support
Als Solutions Partner wil Quint opdrachtgevers ondersteunen bij de implementatie van de software van Atlassian. Deze ondersteuning varieert van licentielevering, implementatie advies, supportdiensten en indien gewenst ook trainingen. Quint laat deze diensten aansluiten op reeds aanwezige expertise en diensten op gebied van onder andere ServiceNow, AppDynamics en Micro Focus.

Company:

Quint, Atlassian

Partners