25-01-2022

Appian biedt Process Mining oplossing

Deel dit bericht

Appian heeft haar Process Mining oplossing aangekondigd. Appian Process Mining is volgens het bedrijf een eenvoudige manier om knelpunten in workflows te identificeren en aan te pakken. Organisaties kunnen inefficiënties in processen ontdekken, workflows ontwerpen en automatiseren in een uniform platform. Dankzij de toevoeging van native process mining levert Appian een volledig low-code platform.

Het Appian Low-Code Platform brengt process mining, workflow en automatisering samen zodat organisaties inefficiënties in processen kunnen ontdekken, workflows kunnen ontwerpen én kunnen automatiseren in een uniform platform. Process mining is een cruciaal onderdeel van business transformatie, omdat bedrijven vaak weinig inzicht hebben in daadwerkelijke werkprocessen binnen de organisatie. Hierdoor is het moeilijk om de hoofdoorzaak van inefficiënte processen te identificeren. Bedrijven moeten vervolgens op basis van veronderstellingen en intuïtie obstakels in processen oplossen in plaats van op basis van data.

Appian verwijdert het grootste wrijvingspunt in process mining, waardoor klanten meer tijd kunnen besteden aan het verbeteren en automatiseren van workflows. Appian Process Mining beschikt over een no-code module die de voorbereiding en transformatie van bedrijfsgegevens vereenvoudigt. Vooraf gebouwde proces pakketten bevatten ook mapping en dashboards om de time-to-value van process mining te versnellen.

Appian Process Mining ondersteunt organisaties met: Identificatie van knelpunten; Verbetering van prestaties en resultaten; Continue optimalisatie; Focus op inzichten en minimalisering van datavoorbereiding.

Partners