04-04-2022

Pega Infinity platform biedt low-code en workflowautomatisering

Deel dit bericht

Pegasystems komt met een nieuwe release van Pega Infinity. Dankzij verbeteringen op het gebied van low-code, toegepaste AI en automatisering en een moderne cloudarchitectuur kunnen organisaties met Pega Infinity 8.7 sneller apps implementeren en slimmere workflows creëren. Dit levert voor alle eindgebruikers een betere totaalervaring op.

Pega Infinity 8.7 helpt organisaties bij het verbeteren van hun customer experience met schaalbare en flexibele mogelijkheden om digitale transformatie te versnellen. De verbeteringen van het Pega Platform, Pega Customer Service en Pega Customer Decision Hub bestaan onder meer uit:

AI-gestuurde mogelijkheden in Pega Customer Decision Hub
- Customer Profile Viewer - Geeft nauwkeurig inzicht in de voorkeuren, gedragingen, twijfels en potentiële waarde van individuele klanten.
- Action Performance Tracker - Monitort proactief hoe bepaalde aanbiedingen presteren en bepaalt het succes van aanbevelingen voor de volgende beste actie.
- Adaptive gradiënt boosting – Door leeralgoritme toe te passen worden voorspellingen veel nauwkeuriger.

Snellere gepersonaliseerde klantenservice door verbeteringen in Pega Customer Service
- Pega Voice AI en Messaging AI - Deze AI-oplossingen fungeren voor de CSR’s als copilot.
- Nieuwe mogelijkheden voor digitale berichtuitwisseling - Klanten kunnen nu een webchat verlaten en later terugkeren zonder het gesprek opnieuw te starten.
- Branchespecifieke micro journeys - Voor financiële dienstverlening en de telecomindustrie zijn er nieuwe, vooraf gebouwde serviceworkflows.

Slimmer werken binnen het Pega Platform via een toekomstgerichte architectuur
- Verbeterde Pega Proces-AI - Meer efficiëntie dankzij extra mogelijkheden om te voorspellen welke cases wel en niet succesvol worden afgehandeld en het automatiseren van bepaalde taken op basis van historische data.
- Update van Robot Studio - Dankzij een volledig herontwerp van Robot Studio zijn ontwikkelaars minder tijd kwijt aan het ontwikkelen en onderhouden van bots.
- Verbeterde low-code UX - Ontwikkelaars kunnen een zeer gebruiksvriendelijke user experience implementeren met meer snelheid en controle dankzij een moderne applicatie-architectuur.

Pega Infinity 8.7 is per direct beschikbaar.

Partners