08-03-2024

Visma breidt e-government expertise uit met overname GW Crossmedia

Deel dit bericht

GW Crossmedia, aanbieder op het gebied van innovatieve webarchivering voor zowel overheidsinstanties als bedrijven, wordt onderdeel van Visma.

Met meer dan twee decennia aan ervaring heeft GW Crossmedia een ongeƫvenaarde expertise opgebouwd in webarchivering. Met honderden overheidsinstanties als klant, waaronder gemeenten, waterschappen, provincies en ministeries, maar ook banken, verzekeraars en het bedrijfsleven, heeft GW Crossmedia een stevige reputatie opgebouwd als betrouwbare partner voor het archiveren van websites en Social Media.

GW Crossmedia is een speler op het gebied van webarchivering in Europa. Daarnaast biedt het bedrijf advies en begeleiding aan organisaties om archiveringsprocessen te stroomlijnen en te optimaliseren. De integratie van Social Media-archivering in haar portfolio benadrukt het innovatieve karakter van de organisatie.

Synergie met Visma
De overname van GW Crossmedia past binnen de Visma strategie die zich richt op verdere groei en ontwikkeling van geavanceerde e-government oplossingen in Nederland en daarbuiten. Door de synergie tussen beide bedrijven te benutten, versterkt Visma haar positie als leider in professionele SaaS-oplossingen voor het publieke domein.

Visma beschouwt de overname als een cruciale stap in het versterken van haar rol als toonaangevende leverancier van SaaS-oplossingen in het publieke domein. Door de krachten te bundelen met GW Crossmedia, streeft Visma ernaar haar klanten nog beter van dienst te zijn en innovatieve oplossingen te bieden voor het beheer en de duurzame toegankelijkheid van digitale informatie. GW Crossmedia zal blijven opereren onder haar eigen naam en met het bestaande team, als onderdeel van de Visma Groep. De bestaande overeenkomsten met klanten en partners blijven onveranderd, waardoor de continuĆÆteit gewaarborgd blijft. Voor de klanten van GW Crossmedia verandert er dus niets in de manier van werken.

Tags:

Web, Overheid, SaaS

Company:

Visma

Partners