18-08-2015

HSO en Microsoft Dynamics CRM-dienstverlener @Work Management Associates bundelen krachten

Deel dit bericht

HSO, internationaal leverancier van Microsoft Dynamics, neemt per direct @Work Management Associates over. De overname is in lijn met de strategie van HSO om een totaalleverancier te zijn op het gebied van het Microsoft platform, met onder andere Microsoft Dynamics CRM, AX en Office365. 

@Work houdt zich bezig met de verkoop, implementatie en ondersteuning van Microsoft Dynamics CRM. De organisatie is een gevestigde naam binnen dit landschap en tevens Microsoft Gold Partner. HSO neemt alle activiteiten en personeelsleden van @Work over en zet het bedrijf met al haar activiteiten voort. @Work zal onder de naam HSO CRM Solutions B.V. verder gaan. Met de nieuwe combinatie treedt HSO toe tot de top drie Microsoft partners van Dynamics CRM in Nederland. 

De branchefocus van beide organisaties sluiten goed op elkaar aan. Zowel @Work als HSO richten zich op productie-, dienstverlenende en handelsbedrijven. Enkele bekende relaties van @Work zijn DTG, Endemol, metaalproducent Walraven en heftruckleverancier MCFE.

Henk-Jan van de Beek, partner bij @Work, wordt directeur van het bedrijfsonderdeel HSO CRM Solutions: “Ik ben erg enthousiast over de overname door HSO. We zien bij onze relaties steeds meer gecombineerde CRM- en ERP-vraagstukken. Deze samenwerking geeft ons meer kracht en snelheid om onze klanten te helpen met zaken als multi-channel verkoop, marketing automation, social engagement en klantenservice.

Eddy van de Lagemaat, Dynamics Lead bij Microsoft Nederland: “Wij zien in de markt een forse groei in de vraag naar Dynamics CRM en daarom zien wij graag dat system integrators investeren in een propositie en een sterk team met focus op Dynamics CRM. We zijn dan ook heel blij met deze overname, omdat de jarenlange CRM-expertise van @Work in deze nieuwe organisatie kan worden ingezet voor grote en veelal internationale CRM-projecten.”

Jan Koedijk, Directeur HSO Nederland: “Met deze acquisitie geven we een impuls aan onze Dynamics CRM-propositie in Nederland en onze ambitie om uit te groeien tot een internationale Microsoft Solution Integrator. We zien steeds meer bedrijven waar klantbeleving topprioriteit is. Door onze sterke combinatie van ERP- en CRM-diensten kunnen we transactionele en relationele data integreren en bedrijven helpen bij een integraal klantbeeld, zodat zij relevant kunnen zijn voor hun klanten.

Tags:

CRM, Dynamics

Company:

HSO, Microsoft

Partners