19-01-2016

SharePoint specialist ETTU voert agile intranetproject uit bij CAK

Deel dit bericht

Het CAK, een publieke dienstverlener verantwoordelijk voor de uitvoering van regelingen van de overheid en proactieve communicatie met burgers, heeft een nieuw intranet geïmplementeerd in SharePoint. Er is hierbij gekozen voor een Agile projectaanpak om snel en flexibel de gewenste oplossing te ontwikkelen. SharePoint specialist ETTU heeft dit project uitgevoerd.

De belangrijkste eis voor het nieuwe intranet was een platform dat snel toegankelijk is en hiervoor heeft het CAK het SharePoint-platform gekozen. SharePoint biedt het CAK de mogelijkheid om gemakkelijker samen te werken, met onder andere versiebeheer, planning en documentmanagement. De uitdaging was om in korte tijd veel functionaliteiten te realiseren binnen het intranet. De Agile projectaanpak van ETTU heeft geresulteerd in een volledig en modern intranet dat aan alle wensen en eisen voldoet.

Het intranet vormt binnen het CAK de centrale werkplek voor alle medewerkers. Elke medewerker heeft een persoonlijk profiel waarin de kennisgebieden en verantwoordelijkheden staan aangegeven. Op basis hiervan kan relevante kennis en informatie snel gevonden worden. De interactie binnen het intranet zorgt er ook voor dat medewerkers zich ook daadwerkelijk verbonden voelen.

Rens van Rijn, Unitmanager ICT-development van het CAK: “De samenwerking met ETTU verliep zeer voorspoedig. In een kort tijdbestek hebben we SharePoint geïmplementeerd en het CAK Intranet ontwikkeld en opgeleverd. In co-creatie en een nauwe betrokkenheid van de gebruikersorganisatie is een toekomstbestendig platform neergezet.”

Piet Vink, directeur van ETTU: “In een zeer korte tijd en binnen budget hebben wij een volledig en modern intranet gerealiseerd voor het CAK. De kennis en ervaring die wij de afgelopen tien jaar hebben opgedaan hebben we gebruikt om samen met het CAK een succesvol intranet neer te zetten. En daar doen wij het uiteindelijk voor!”

Al meer dan 10 jaar is ETTU Microsoft SharePoint en Office 365 partner. ETTU heeft zowel technische- als functionele- SharePoint en Office 365 kennis in huis. Klanten van ETTU zijn onder meer ABN AMRO, GGD Brabant Zuidoost, Heineken, Radboudumc, Teijin Aramid, TU Delft en Zilveren Kruis.

Meer informatie: www.ETTU.nl

Company:

ETTU

Partners