Code4Good Hackathon: ontwikkel een prototype op SAP HANA Cloud Platform
(26-02-2016)

Deel dit bericht

Ben jij een creatieve developer? Aanstormend code-talent? Of freelance datatovenaar? Hou je van een pittige uitdaging met een keiharde deadline? En wil je een bijdrage leveren aan belangrijke maatschappelijke thema’s? Neem dan deel aan onze Code4Good Hackathon van 26-27 februari waarbij je in 24 uur een werkend prototype bouwt van een maatschappelijk relevante applicatie op het SAP HANA Cloud Platform.



Samen met de VNSG, focusgroep CDV en SAP mentoren nodigt SAP je uit om deel te nemen aan deze onvergetelijke uitdaging. Je werkt aan een innovatieve oplossing binnen een maatschappelijk thema zoals veiligheid, zorg of migratie. Voorafgaand aan de Hackathon hoor je met welk thema je aan de slag gaat. Een vakkundige jury selecteert het beste prototype.



SAP HANA Cloud Platform

Je ontwikkelt het prototype op ons in-memory HANA Cloud Platform (HCP).  HCP is gebaseerd op open standaarden zoals Java en HTML 5. Voorafgaand aan de hackathon krijg je de mogelijkheid om een intensieve training te volgen die je wegwijs maakt binnen dit platform. Het is ook mogelijk om jezelf te trainen via OpenSAP.



Waarom meedoen?

Dit soort events biedt je een unieke, leerzame ervaring die draait om samenwerken, ongelooflijke resultaten en natuurlijk een stevige dosis plezier en energie.



Aanmelden

Klik hier om je online aan te melden. Je kunt je zowel individueel als in teamverband (max. 5 deelnemers per team) aanmelden. Bij aanvang van de hackathon worden de definitieve teams vastgesteld.  Meld je vandaag nog aan!
Let op: dit evenement gaat door bij een minimaal aantal deelnemers en voldoende sponsoring

Vrijdag 26 februari 2016
SAP Nederland
Amerikastraat 10
5232 BE 's-Hertogenbosch

Programma

Vrij 13.00 uur: Introductie

Vrij 14.00 uur: Code, code, code!

Za 14.00 uur: Presentatie en jurybeoordeling

Za 15.30 uur: Next steps

https://open.sap.com/courses?topic=SAP%20HANA%20Cloud%20Platform
https://nl.surveymonkey.com/r/Code4Good

Tags:

SAP, Hackathon

Company:

VNSG

Partners