05-02-2016

Cisco benoemt Axians tot Services Partner of the Year

Deel dit bericht

Tijdens het jaarlijkse partnerdiner op 4 februari jl. heeft Cisco bekend gemaakt welke Nederlandse partners een Cisco Partner Award hebben gewonnen voor de samenwerking in Cisco’s boekjaar 2015. Axians werd daarbij tot Services Partner of the Year benoemd.

Met het uitreiken van de award spreekt Cisco haar waardering uit voor de expertise van Axians en toont ze het belang van hun partnership aan voor de groei en ontwikkeling van Cisco.

Daan de Groot, Sales Manager Partner Organization Cisco Nederland, zegt over de benoeming van Axians als Services Partner of the Year: “Axians heeft van alle partners de hoogste services attach en renewal ratio’s behaald en heeft een omzetgroei van 30% gerealiseerd op het gebeid van Cisco Services. Axians heeft Cisco Services geïntegreerd in het complete salesproces en heeft daarnaast een sterke toegevoegde waarde op basis van Smart Services ontwikkeld.”

“Het ontvangen van deze award is voor ons een bevestiging van de gekozen strategie”, zegt Tom Greeve, directeur bij Axians. “Cisco is voor ons een belangrijke strategische partner waarmee wij de afgelopen jaren een aantal innovatieve diensten hebben ontwikkeld. In samenwerking met Cisco hebben wij nieuwe diensten gelanceerd zoals Hosted Collaboration Service (HCS), Infrastructure as a Service (IaaS) en onze Managed Security Services. Met onze dienstverlening komen wij tegemoet aan de wensen van onze klanten en ontwikkelingen in de markt.”

Meer informatie: https://www.axians.nl

Tags:

Partnership

Company:

Axians

Partners