23-03-2016

Avaya introduceert cloudcommunicatieplatform Zang

Deel dit bericht

Avaya presenteert Zang, een platform voor cloudcommunicatie en applicaties 'as-a-service' dat communicatiefunctionaliteiten toevoegt aan applicaties en services. Avaya is leverancier van software, systemen en dinesten voor bedrijfscommunicatie.

Zang biedt gebruiksvriendelijke drag-and-drop tools, kant-en-klare applicaties en robuuste API’s voor productie en inzet van webapplicaties waarmee volgens Avaya iedereen eenvoudig en snel eigen communicatie-apps kan bouwen. Volgens Avaya’s VP Noord-, Centraal- en Oost-Europa Ronald Rubens ontwikkelt 79% van alle IT-afdelingen tegenwoordig apps voor klanten, partners en eigen medewerkers. “Zoals WordPress het makkelijker maakte om websites te ontwerpen, stelt Zang mensen in staat om zonder technische voorkennis apps te produceren en te implementeren. Zo kan een tandartsassistente bijvoorbeeld via een simpele drag-and-drop tool een gepersonaliseerde mobiele app maken om automatisch patiënten afspraakherinneringen te sturen. De mogelijkheden zijn eindeloos.”

Flexibiliteit
Zang is een combinatie van een communications-platform-as-a service (cPaaS) met snelle app-ontwikkeling. De simpele opzet zorgt ervoor dat iedereen naar eigen wens en behoefte communicatie met klanten of medewerkers kan in richten. De communicatie-applicaties kunnen zelfstandig draaien of als onderdeel van andere applicaties. De goede verbinding met populaire apps zoals Google Hangout en bedrijfsoplossingen van Salesforce en SAP maken een soepele gebruikerservaring mogelijk.

Platformfunctionaliteiten
• Ondersteuning van hoogwaardige video, chat, spraak, SMS en documentuitwisseling in mobile, web- en desktopomgevingen, via ‘click-to-connect’ communicatie.
• Volledige workflow-automatisering en geavanceerde applicatie-ontwikkelingsfuncties.
• Apps die ontwikkeld zijn via Zang, zijn eenvoudig samen te gebruiken met communicatie-apps als Cisco Spark, Skype for Business en Google Hangout en dienen ter ondersteuning van de dagelijkse werktoepassingen en contactvoorkeuren van klanten.

Het Zang communicatieplatform is momenteel alleen nog beschikbaar in de VS. Bedrijven die spraak- en SMS-functionaliteit willen toevoegen aan hun mobiele en webapplicaties en -services kunnen zich opgeven voor Zang services op http://www.zang.io

Meer informatie: www.avaya.com/nl

Tags:

apps, Paas

Company:

Avaya

Partners