23-11-2017

Centric behaalt HP First Platinum Partnership

Deel dit bericht

HP heeft Centric de titel van HP First Platinum Partner 2018 toegekend. Centric ontvangt de titel voor het portfolio Personal Systems.

Centric heeft op donderdag 9 november tijdens een speciaal diner de titel van First Platinum Partner ontvangen van HP Nederland. Deze titel is het hoogste partnerniveau waarop partners met HP kunnen samenwerken en een bevestiging van de goede relatie tussen beide organisaties.

Omnichannel retail
Centric kreeg de titel vanwege de succesvolle samenwerking in het voorbije jaar op vlak van omzet, niveau van dienstverlening en specialisaties. Naast de voortzetting van de uitstekende jarenlange resultaten op werkplekgebied, bouwde Centric in het afgelopen jaar haar omnichannel-propositie voor retail succesvol uit met HP-oplossingen.

Ferry Kalfsvel, Managing Director Supply Chain Solutions bij Centric: “In de retailmarkt zien we een enorme ontwikkeling in het gebruik van verschillende devices en de eisen die hieraan gesteld worden. Het succes van de combinatie van HP en Centric onderstreept het vertrouwen van de markt in dit partnership en laat zien dat we de norm zetten voor retail.”

Loyale partners
In een reactie op de uitreiking schrijft Edwin Rubens, Channel Manager HP Nederland: “Graag feliciteer ik deze loyale partners met het Platinum Partnership. Wij als HP zijn op onze beurt trots dat deze partijen vertrouwen in ons hebben om samen succesvol te zijn in een snel veranderende markt.”

Tags:

Awards, Channel

Company:

Centric

Partners